„Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate”, proiectul autorităților locale din comuna Petricani are un buget total în valoare de 14,936,234.05 lei

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

     Un proiect depus de Primăria comunei Petricani, Neamț pentru accesarea fondurilor europene în cadrul Programului Operaţional Capital Uman (POCU) nu va rămâne doar pe hârtie, ci va fi implementat.

     Ieri, 12 mai, AM POCU a publicat lista intermediară a cererilor de finanțare aprobate în urma evaluării tehnico-financiare, iar proiectul cu cel mai mare punctaj (96,5) este cel intitulat Creșterea calității vieții prin măsuri de sprijin socio-economice a Comunității marginalizate Țolici, Comuna Petricani – Neamț.
Depus pe POCU/20/4/4.2 „Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360) în comunitățile marginalizate, proiectul autorităților locale din comuna Petricani are un buget total în valoare de 14,936,234.05 lei.

     Potrivit rezumatului proiectului, cei peste 3 milioane de euro vor fi utilizați pentru Combaterea sărăciei și integrarea socio-economică a comunității marginalizate Tolici, din Com. Petricani, jud Neamț prin implementarea unui set de măsuri concrete și fezabile de dezvoltare economică care vor conduce la îmbunătățirea nivelului de trai (diminuarea sărăciei), a nivelului de educație, a capacității de inserție profesională, a accesului pe piața muncii precum și creșterea accesului la servicii sociale și medicale pentru minim 552 persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, generând astfel reducerea decalajelor structurale și de dezvoltare atât la nivel de țară cât și față de celelalte țări membre UE.

Sursa: ziartarguneamt.ro

MAI MULTE DETALII AICI

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.