De Crăciun, Acasă!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   Veniți să intrați în lumea de poveste, să vă regăsiți în paginile pe care le vom scrie împreună, cu aromă de scorțișoară și colinde aducătoare de liniște sufletească, printre mii de luminițe ce vor întregi atmosfera de basm!

   Ion-Ticușor Vasiliu, primarul comunei Petricani vă așteaptă să simțiți magia Sărbătorilor de Iarnă, să vă bucurați de clipe minunate, de strălucire, de Moșul aducător de daruri, de colinde, de povești, de gura cuptorului în care se vor coace colăcei și de tot ce e frumos în cea mai minunată perioadă a anului! Dragii noștri, poveștile nu se scriu numai la gura sobei și nu se citesc doar la lumina lămpii! Poveștile se scriu pe viu, așa cum putem să le scriem și noi, împreună, an de an, in ziua de Crăciun, Acasă!

   Vă dăm întâlnire, pe data de 27 decembrie, in a treia zi de Crăciun, unde vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vă umpleți sufletele cu feeria Sărbătorilor de Iarnă!
Scena va găzdui artiști care vor oferi publicului cele mai frumoase momente, colinde si cantece etno. Oferiți, ca să primiți un crâmpei de dragoste, pentru a simți minunea de Sărbători, in ziua de Crăciun, Acasă!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.