Primar

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Primar
Vasiliu Ion Ticușor

Cuvantul primarului
Dragi cetăţeni,

   De la început am fost conştient că Administraţia Locală are obligaţia să propună comunităţii programe pentru reabilitarea zonei. În aceste condiţii, de când mi s-a acordat încrederea cetăţenilor am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru modernizarea acestei comune.

   În contextul unei analize ample s-a putut observa că factorul uman a fost elementul principal care a urmărit identificarea oportunităţilor. Tocmai de aceea vreau să mulţumesc concetăţenilor mei care m-au sprijinit şi m-au ajutat să găsesc atât punctele tari sau slabe, cât şi ameninţările şi oportunităţile din localitatea pe care o reprezentăm cu mândrie. Proiectele pe care le-am demarat până acum şi cele viitoare au menirea de a îmbunătăţi viaţa locuitorilor comunei Petricani.

   Această strategie de dezvoltare locală vizează o perioadă de 7 ani şi poate fi realizată prin voinţa tuturor cetăţenilor comunei. Scopul acestei strategii este de identifica, demara şi finaliza proiectele prin care vom reuşi să modernizăm comuna în care trăim noi şi copiii noştri. Avem nevoie de o infrastructură stradală dezvoltată, de utilităţii demne de o localitate europeană, de locuri de muncă decente şi de şcoli moderne pentru locuitorii actuali şi viitori ai comunei.

   În calitatea mea de primar al comunei Petricani mulţumesc tuturor celor ce m-au sprijinit pânăacum şi am încredere totală că şi de acum înainte vom forma o adevărată echipă şi împreună vom sărbători finalizarea oricărui proiect evidenţiat în strategia de dezvoltare locală. Ne plecam in fata dumneavoastra a tuturor, va multumim ca ne-ati oferit incredere si va dorim sa va bucurati de tot ceea ce inseamna aceasta comuna. Celor ce vizitati Comuna Petricani va adresez salutul meu si al intregii echipe!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.